Япония започна с труден успех участието си за Купата на

...
Япония започна с труден успех участието си за Купата на
Коментари Харесай

Япония започна с труден успех участието си за Купата на Азия

Япония стартира с сложен триумф присъединяване си за Купата на Азия
Отборът на Япония започва присъединяване си за Купата на Азия с сложен триумф, откакто надигра с 3:2 отбора на Туркменистан в дуел от група F. Срещата стартира по-добре за туркменистанците, които поведоха в резулата след точната намеса на Арсланмират Аманов в 26-та минута.,,Самураите “ по този начин и не съумяха да възстановят статуквото и Туркменистан се отдръпна на отмора с гол преднина.

Само за четири минути, обаче, японците обърнаха развоя на мача в своя изгода. Точен на два пъти бе Юя Осако, който вкара в 56-та и 60-та. Десетина по-късно Рицу Доан подпечата мъчно изкования триумф за Япония, а по-непретенциозния отбор на Туркменистан съумя да направи загубата си по-почетна след попадението на Ахмет Атайев от дузпа в 79-та минута.

В другия дуел от групата Узбекистан надви с 2:1 над Оман. Одил Ахмедов откри резултата за Узбекистан по-късно повече от половин час игра, само че Мохсин Ал Гасани изравни в 72-та. Мачът вървеше към тъждество, когато пет минути преди края на постоянното време Елдор Шомуродов вкара победния гол за Узбекистан. Така Япония и Узбекистан оглавиха групата след първите мачове. В идващите дуели Япония играе с Узбекистан, а Оман излиза против Туркменистан. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР