Япония ще въведе допълнителни санкции срещу Русия, които ще бъдат

...
Япония ще въведе допълнителни санкции срещу Русия, които ще бъдат
Коментари Харесай

Япония въвежда допълнителни санкции срещу Русия

Япония ще вкара спомагателни наказания против Русия, които ще бъдат ориентирани против финансови институции и против износа на артикули, употребявани във военната промишленост, заяви през днешния ден японският министър председател Фумио Кишида, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 878
Решението за спомагателните наказания е взето по отношение на офанзивата на Русия против Украйна.

Кишида сподели на конференция, че Токио ще насочи глобите си против съветски финансови институции и обособени хора, като ограниченията ще бъдат наложени незабавно. Освен това Япония ще спре износа за Русия на артикули, които могат да бъдат употребявани във военната промишленост, като да вземем за пример полупроводниците.

Японското държавно управление разгласи за новите наказания, откакто нови наказания против Русия бяха въведени и от Вашингтон по отношение на дейностите на съветските сили в Украйна.

За бедната на запаси Япония рецесията най-вероятно ще донесе нарастване на цените на горивата, отбелязва Ройтерс.

Премиерът Кишида посочи, че Япония ще направи всичко допустимо, с цел да ограничи отрицателните последствия за личната си стопанска система.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 878  ВОЙНАТА ДЕН 2: Киев гори ВОЙНАТА ДЕН 2: Киев гори  Поптодорова: Китай няма да поддържа нашествието на Русия в Украйна Поптодорова: Китай няма да поддържа нашествието на Русия в Украйна  Чехия стопира издаването на визи на съветски жители Чехия стопира издаването на визи на съветски граждани
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР