Япония се оказа прекалено силна за България в третия ни

...
Япония се оказа прекалено силна за България в третия ни
Коментари Харесай

Волейболните националки загубиха от Япония в Лигата на нациите

Япония се оказа прекомерно мощна за България в третия ни дуел от Лигата на нациите в Нагоя. Нашите дами отстъпиха от домакините с 0:3 (20:25, 17:25, 19:25). В предходните дуели победихме Хърватия и загубихме от Доминиканска република.
Прочетете още
Във всички геймове младият отбор на България сподели положително лице. До средата резултатът постоянно беше релативно еднакъв, само че в последните минути де пречупвахме. В третата част даже поведохме с 3:0 и държахме нещата до 15:15. Тогава японките направиха пет поредни точки и тимът, воден от Лоренцо Мичели, към този момент нямаше късмет.

Япония е един от любимците в Лигата на нациите и крайният резултат не е изненада. Въпреки това България сподели доста положителни неща в мача. За статистиката – сполучливите блокади са равни 6:6. Отново най-резултатна от нашите беше Мария Йорданова с 6 точки, следвана от Мира Тодорова със седем.

Много по-голям за нас е неделният двубой с Германия. Двубоят стартира в 9,40 ч. В генералното класиране България е на 10-о място от 24 отбора, а германките са шести.
    
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР