Япония победи с 2:1 Колумбия в първи мач и за

...
Япония победи с 2:1 Колумбия в първи мач и за
Коментари Харесай

Япония изненада неприятно Колумбия

Япония победи с 2:1 Колумбия в първи мач и за двата тима на международното състезание в Русия. Срещата се игра на "Мордовия Арена " в Саранск, а головете за спечелилите бяха дело на Шинджи Кагава и Юя Осако. За отбора на Хосе Пекерман се разписа Хуан Кинтеро. Карлос Санчес пък бе изпъден още в шестата минута на мача от съдията Дамир Скомина, което съвсем предреши изхода на срещата.

Двубоят стартира извънредно забавно. Още в третата минута Япония направи добра офанзива, Оспина мазета удар, само че топката попадна в Инуи. Той стреля към опразнената врата, само че Карлос Санчес съзнателно с ръка спря топката. Реферът Дамир Скомина незабавно отсъди дузпа и даде пряк червен картон на играча на Колумбия, написа "Блиц ".

Опитният Шинджи Кагава бе невъзмутим от бялата точка и без проблем осъществя за 1:0 в интерес на Япония.

Колумбия се отърси от шока едвам след 30-ата минута. Фалкао съумя да стреля добре, само че стражът на Япония улови. Колумбия въпреки всичко стигна до изравняването в 39-ата минута. Тогава Хуан Кинтеро извърши директен свободен удар под стената. Вратарят на Япония опита да избие, само че кълбото бе минало голлинията с целия си размер - 1:1.

След почивката японците се активизираха, а за Колумбия в игра се появи звездата Хамес Родригес, който бе на пейката за началото поради разтежение.

Натискът на отбора на Акира Нишино даде резултат в 73-ата минута. Кейсуке Хонда центрира от корнер, Оспина не реагира добре, а Юя Осако се извиси и с глава вкара за 2:1 в интерес на Япония.

Колумбийците отвърнах с прекрасен удар на Хамес, само че защитник се хвърли с шпагат и съумя да избие топката в корнер. До края на срещата гол не падна и Япония стартира по най-хубавия метод присъединяване си на Мондиала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР