Япония отлага с две години отпадането на едностранните санкции срещу

...
Япония отлага с две години отпадането на едностранните санкции срещу
Коментари Харесай

Япония отлага отмяната на санкции срещу КНДР

Япония отсрочва с две години отпадането на едностранните наказания против Северна Корея, заяви Спутник.

Японското държавно управление постанова глобите, за да накара управляващите в Северна Корея да прекратят нуклеарната стратегия в страната. Страната желае и връщането на похитени японци.

Вече има информации, че севернокорейското държавно управление е почнало да възобновява нуклеарната си стратегия след последните несполучливи договаряния със Съединени американски щати. Севернокорейският водач Ким Чен-ун не съумя да реализира единодушие с американския президент Доналд Тръмп по време на среща във Виетнам през февруари.

В момента Япония е наложила обсада за импорт на севернокорейски артикули и е лимитирала достъпа на кораби от страната до своите пристанища. Вече е взето решение глобите да останат в действие и през идващите две години. През последните няколко месеца в Токио непрестанно повтарят, че са подготвени за договаряния.

Японският министър председател Шиндзо Абе към този момент прикани за подобряването на връзките със Северна Корея, с цел да се стигне до съглашение за връщане на похитени японци. Някои от тях към този момент бяха върнати в родината си. Япония обаче желае да се изяснят всички условия към тяхното похищение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР