Япония обяви днес нови санкции срещу Русия, предадоха Ройтерс и

...
Япония обяви днес нови санкции срещу Русия, предадоха Ройтерс и
Коментари Харесай

Япония обяви нови икономически санкции срещу Русия

Япония разгласи през днешния ден нови наказания против Русия, предадоха Ройтерс и ТАСС.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5147
Наказателните ограничения включват заледяване на активите на физически лица и възбрана на износа на високотехнологични артикули за съветски групи, в това число научноизследователски институти.

В актуализирания японски лист със наказания са добавени над 130 души, в това число съветският министър председател Михаил Мишустин и ръководителите на провъзгласените от подкрепяните от Русия сепаратисти в Източна Украйна Донецка и Луганска национална република.

Япония ще дефинира времевата рамка и метода на налагане на петролно ембарго против Русия, откакто вземе поради действителните условия, сподели в това време японският министър на индустрията Коичи Хагиуда, представен от Ройтерс.

Той съобщи това, откакто страните от Г-7, измежду които Япония, се споразумяха за налагане на такава възбрана в отговор на съветската инвазия в Украйна.

" За да подкрепят обезпечаването на постоянни международни доставки на сила, Съединени американски щати ще би трябвало да изиграят значима роля като производител на нефт и природен газ ", сподели на конференция Хагиуда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР