Япония и Сенегал отправят поглед към 1/8-финалите на Мондиал 2018

...
Япония и Сенегал отправят поглед към 1/8-финалите на Мондиал 2018
Коментари Харесай

Япония срещу Сенегал - кой ще продължи да мечтае?

Япония и Сенегал насочат взор към 1/8-финалите на Мондиал 2018 в една група, в която преди първите мачове изглеждаха като новобранци в компанията на Полша и Колумбия. Двубоят е от 18 часа на стадиона в Екатеринбург. Изненадващите победи в първите мачове на Сенегал против Полша и на Япония против Колумбия, трансфораха двата отбора в водачи във краткотрайното класиране и през днешния ден един от тях ще успее да направи огромна крачка към идната фаза на международното състезание в Русия. ГЛЕДАЙТЕ ТУК Сенегал наподобява по-солиден от японците, които надделяха Колумбия и с много късмет, откакто играха с човек повече съвсем цялостен мач и поведоха от дузпа в самото начало на дуела на “Мордовия Арена”.
Аут от състава на Япония е опитният халф Кейсуке Хонда, който получи разтежение в първия мач. Под въпрос е и Шинджи Оказаки, който също има проблеми и игра единствено в заключителните пет минути против Колумбия. Очаква се на върха на офанзивата на “самураите” още веднъж да застане Юя Осако, който вкара победното попадение в първата среща.
N В лагера на Сенегал са настроени оптимистично преди конфликта. За разлика от други тимове от Черния континет, които страдат от липса на дисциплинираност, то избраниците на селекционера Алиу Сисе са на противоположния полюс.  Феновете на Сенегал против Полша @@@
Една нова победа през днешния ден и загуба или тъждество на Колумбия против Полша ще ги класира в топ 16. Япония пък ще си обезпечи присъединяване в плейофите надлежно в случай че завоюва против Сенегал, а Полша не запише победа над Колумбия.
Вероятни сформира:

Япония: Кавашима, Сакай, Йошида, Шоджи, Нагатомо, Шибасаки, Хасебе, Харагучи, Кагава, Инуй, Осако.

Сенегал: Н’Диайе, Сабали, Сане, Кулибали, Уаге, Мане, Куяте, Гай, Сар, М.Нианг, Сако. Мондиал 2018 1 кръг, вторник 19 юни  Полша 1:2краен резулат  Сенегал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР