Януари е пълен с празници и звездните рождени дни допълват

...
Януари е пълен с празници и звездните рождени дни допълват
Коментари Харесай

Синът на Петканови навърши годинка! Защо тортата на Габриел е под формата на жираф?

Януари е цялостен с празници и звездните рождени дни допълват пейзажа. Дни след 26-ия рожден ден на модела Александра Богданска, нейният наследник, Габриел, навърши една годинка:

Виж още: Куп звезди на първия рожден ден на Никола, синът на Мона Гочева

" Днес Габриелчо навърши 1 годинка ", написа бащата, Даниел Петканов, само че пък майката, несъмнено, беше по-многословна и се " разписа " (засега) с две изявления в обществената мрежа за фамилния празник:

Виж още: Бебето при свекървата за 10 дни - за какво не?! Джулката ще е съвременна майка

" Само в случай че можеше да ти кажа по какъв начин промени живота ми откакто се появи... Обичам всяка една безсънна нощ, която сме споделили и ти благодаря,че си ни избрал да бъдем твои родители ", написа Алекс, публикувайки някои от първите фотоси на дребния Габриел.

Виж още: Теа и Наум обясниха на кои три дами са кръстили щерка си! Какви са страховете им?

Тортата е във формата на жирафче, а родителите питат своите почитатели за какво съгласно тях са избрали това животно. Нашето догатката е обвързвано с атлетичните крачета, които има Габриел и аналогията с растежа. 

Виж още: Андреа отпразнува скандално рождения си ден, след това отпътува за Доминикана и нагорещи пристрастеностите

Ето и една фотография от рождения ден на Никола, синът на Мона Гочева, на която също се вижда какъв брой по-висок е Габриел от Никола, с който са на една и съща възраст:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР