Януари е и студеното време е в разгара си, което

...
Януари е и студеното време е в разгара си, което
Коментари Харесай

Шофьорите рискуват огромна повреда на двигателя от популярния трик за затопляне на автомобила по време на студено време

Януари е и студеното време е в разгара си, което значи, че когато дойдете при колата си заран, има възможност тя да отделете секунда, с цел да загреете, преди да можете да потеглите и да започнете пътуването си до работа.

Един специалист предизвести против известните способи за бързо загряване на вашия автомобил, защото те могат да го повредят в дълготраен проект. Себ Голдин, основен изпълнителен шеф на RED Driving School, изясни, че рухването на живак може да повлияе на работата на мотора и хората би трябвало да ревизират своите „ течности на мотора (антифриз и масло) “, с цел да се уверят, че са в положително положение, преди да тръгнат на каквото и да е пътешестване.

Често може да бъде прекомерно изкушаващо да увеличите оборотите на колата си, с цел да я загреете и да ускорите отстраняването на конденза, да се отървете от скреж – само че това може да навреди на колата и околната среда. Говорейки пред Express, Себ изясни, че водачите би трябвало „ да заобикалят високи обороти на мотора, до момента в който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР