Януари беше ужасен за китайските акции. След като падна с

...
Януари беше ужасен за китайските акции. След като падна с
Коментари Харесай

Китайските акции търговия със стойност ли са или капан за стойност?

Януари беше ужасяващ за китайските акции. След като падна с съвсем 10 %, борсовият показател на Хонконг Hang Seng в този момент се търгува към същите равнища, както през 1997 година, когато Tencent и Alibaba, две от най-големите му съставни елементи, към момента не бяха учредени и територията преди малко се беше върнала под китайския суверенитет.

На скорошна конференция в града повече от 40 % от участниците оповестиха, че китайските акции са „ неинвестируеми “. Стратезите се оплакват, че мениджърите на фондове са спрели да слушат, до момента в който разочарованите вложители от континента започнаха да мърморят в сметките на посолството на Съединени американски щати в обществените медии, където имат някаква вяра да избегнат цензурата.

Поколение на изчезнала възвръщаемост, безсилие на пазара и магическата дума „ неинвестируема “ — звучи като опция. Търговията със стойност изисква задоволително мрачност, с цел да докара пазарните цени под присъщата стойност и на китайския пазар не липсва скептицизъм. Въпросът е дали това е стойнос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР