Янтра надделя над Струмска слава с 3:2 в двубой от

...
Янтра надделя над Струмска слава с 3:2 в двубой от
Коментари Харесай

ОБЗОР: Янтра продължава силно във Втора лига

Янтра надви над Струмска популярност с 3:2 в дуел от осмия кръг на Втора лига, игран на стадион " Христо Ботев " в Габрово. Срещата беше извънредно забавна, като домакините повеждаха на два пъти, след което гостите от Радомир съумяваха да изравнят. На третия гол обаче отборът на Анатоли Нанков нямаше отговор и остана с празни ръце.

Даниел Младенов откри резултата още в четвъртата минута, а в 19-ата Антонио Ласков възвърне равенството от дузпа. 10 минути преди почивката Емил Колев още веднъж изведе Янтра напред, само че в добавеното време на първата част капитанът на Славата Борислав Николов направи 2:2.Футболистите на Вили Вуцов започнаха по-добре втората част и това даде резултат в 58-ата минута, когато Петър Казаков осъществя победното попадение в противниковата врата.

По този метод габровци се върнаха към успехите, откакто в предния път отстъпиха на Добруджа. Отборът се приближи на две точки от водача Септември.Струмска популярност остава на 9-о място във краткотрайното класиране с актив от 11 пункта. След паузата отборът приема Черноморец (Бургас), а Янтра гостува на различен от кандидатите за челните позиции - Монтана.По същото време тимът на Дунав (Русе) победи с 1:0 като посетител Беласица. Единственото попадение отебляза ветеранът Мирослав Будинов в 39-ата миниута. Домакините пробваха да стигнат до равнене, само че пропуснаха на няколко пъти.

С триумфа си през днешния ден отборът от Северна България събра актив от 12 точки и към този момент заема осма позиция в класирането. Домакините от Петрич от своя страна остават с осем и са на 13-о място. Всички резултати от 8-ия кръг досега: Спартак Плевен - Литекс 4:1
Марек - Лудогорец II 1:0
Бдин - Септември София 1:2
ЦСКА 1948 II - Черноморец 2:1
Янтра Габрово - Струмска популярност 3:2
Своге - Монтана 1:1
Беласица - Дунав 0:1
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР