Янко Попов-Туцо от групата Килърите“ заработвал в затвора като санитарка

...
Янко Попов-Туцо от групата Килърите“ заработвал в затвора като санитарка
Коментари Харесай

Туцо от Килърите заработвал в затвора като санитарка

Янко Попов-Туцо от групата " Килърите “ заработвал в пандиза като санитарка в стационара. Това стана ясно след вчерашното съвещание на Софийския градски съд, който заседава по молба на пандизчията да напусне килията предварително, оповестява " Телеграф “.

Магистратите обаче не почетоха настояването му с претекста, че не се е поправил и даже не усеща виновност за стореното, като се позоваха на отчети на затворническата администрация за държанието му. Освен това Попов действително изтърпява строгия режим на присъдата си едвам от няколко месеца, защото тя влезе в действие през декември предходната година, стимулира се съдът.

По-голямата част от наказването си Туцо изтърпя в изискванията на арест. Попов бе наказан дефинитивно на 10 години за присъединяване в групата за мокри поръчки " Килърите “ на Петър Стоянов-Сумиста. На опашката за желани предварителна независимост се е наредил и първият наказан у нас за тероризъм – Иван Захариев, по-известен като Джон Терориста. В началото на годината Захариев бе наказан на 2 години и 6 месеца затвор от Специализирания апелативен съд за това, че у нас се е подготвял и обучавал да взе участие в терористични дейности.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР