Янка Рупкина е претърпяла наскоро операция на жлъчката в елитна

...
Янка Рупкина е претърпяла наскоро операция на жлъчката в елитна
Коментари Харесай

Закъса го със здравето! Оперираха Янка Рупкина

Янка Рупкина е претърпяла неотдавна интервенция на жлъчката в елитна столична клиника, научи преди всички " България Днес ". Именитата национална певица се чувствала добре, споделиха за вестника нейни близки. Възстановявала се сполучливо, само че към този момент не възнамерявала обществени изяви и пътувания, тъй като по този начин я посъветвали лекарите. " Възстановява се прелестно за нейната възраст, само че макар поканите за гостувания в провинцията по Коледа и Нова година ще си остане у дома ", показа за " България Днес " нейна дългогодишна другарка.

Рупкина навлезе в средата на 80-те, само че младее най-малко с 15 години, единомислещи са нейните колежки. И на тази възраст популярната певица се появява на вип събития със стилна прическа, елегантни рокли и обувки на висок ток. Наистина през последните няколко години гласовитката от Странджа влизаше от време на време в болница, само че за проблеми със сърцето. Янка не скри, че е претърпяла доста тежко кончината на брачна половинка си, с който бяха неразделни над 60 години, и това се отрази на здравето й. Постепенно обаче певицата стартира да възстановява формата си. Фактът, че в този момент " белите престилки " не са имали опасения по какъв начин ще понесе хирургичната намеса, приказва, че здравословната й кондиция е повече от приемлива.

За Янка Рупкина се грижела нейната снаха. Въпреки че тя е разведена със сина на певицата, двете са запазили прелестни връзки. Жената обаче безусловно се разкъсвала сред Хасково, където гледала татко си, който получил инсулт преди няколко месеца, и столицата, където бе оперирана свекърва й. Самата певица съвсем се бе преселила в Хасково, с цел да се грижи за своя сват, и възнамерявала, откакто се оправи изцяло от интервенцията, още веднъж да замине за южния град.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР