Яница от Един за друг не е супер активна в

...
Яница от Един за друг не е супер активна в
Коментари Харесай

Пълна промяна след развода: Яница от "Един за друг" започна нова кариера

Яница от " Един за различен " не е супер дейна в обществените мрежи, само че пък наподобява е поела по напълно нов път. Тя и половинката ѝ Момчил сложиха завършек на брака си, а той неотдавна загатна, че към този момент има нова жена до себе си. Яница не е споделяла вести за персоналния си живот, само че пък има сериозна трансформира в специалността.

Виж още: Това несъмнено не е Фотошоп! Появи се нецензуриран кадър с Виктор Стоянов в клип на Тита 

В Instagram тя е написала в описанието към профила си, че е към този момент професионална маникюристка. Яница даже качва фотоси на другите типове маникюри, които е правила. От фотосите си проличава, че несъмнено има гений за тази специалност, от която се изкарват много пари. В последно време много девойки се ориентират точно към този тип услуги, тъй като са доходоносни. Припомняме, че преди този момент Яница работеше в общината в Силистра.

Виж още: Лукс и класа: Биляна Йотовска се похвали с диамантено колие за 47 бона

Иначе Яница по този начин и не е коментирала раздялата си с Момчил, само че той пък побърза да се похвали, че към този момент е ерген. Риалити звездата показа в Instagram, че е свободен от брачните окови и е отворен за нови другарства. " Когато каже: " Боже дай знак, тоя мъж дали е свободен ". И както се споделя, " добре, че са шегите, че да си кажем истината ", написа Момчи, който обаче на Свети Валентин е имал сантиментална вечеря.

Изображение: https://www.instagram.com/qnicakm/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР