Яница Касабова, която стана известна покрай участието си в Един

...
Яница Касабова, която стана известна покрай участието си в Един
Коментари Харесай

Мацка с кауза: Яница от "Един за друг" на война с педофил, вдигна полицията на крак

Яница Касабова, която стана известна около присъединяване си в " Един за различен ", сподели, че има сериозна гражданска съвест и не подминава с лека ръка ужасните неща, които се случват към нас.

Историята е от Варна, където тя вижда мъж, който се самозадоволява наоколо до детска градина и ясла. Вместо да подмине гледката обаче, Яница снима видяното и подава сигнал към органите на реда. 

Виж още: Предколеден ъпгрейд: Новата на Благо Джизъса с бели зъбки като неговите, броила 20 бона

Случаят добива публичност, а мъжът е арестуван от полицията. " Призовавам всеки жител, който стане очевидец на такива неща, да подаде сигнал даже в обществените мрежи, с цел да бъде наясно обществото ни с лицата, които биха били заплаха заа децата. Не са нужни топки ", обърна се от своя профил в Instagram риалити звездата.

Иначе казусът е от Варна, където Яница към този момент живее. Преди тя беше в родната Силистра, където работеше в локалната администрация.

Виж още: След жеста на Алекса: Нарекоха сърбина " клоун ", никой не има вяра в добротата му

По-късно се похвали с нова специалност - маникюристка. Именно в морската столица тя практикува новата си специалност, която, гледайки творбите ѝ, си е напряко предопределение! 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР