Яница и Момчил от Един за друг се превърнаха незабавно

...
Яница и Момчил от Един за друг се превърнаха незабавно
Коментари Харесай

Сватби, морета и купони: Какво се случва с Яница и Момчи след "Един за друг"

Яница и Момчил от " Един за различен " се трансфораха неотложно в едни от любимците на всички участници, само че и на феновете. Двамата отпаднаха от шоуто на финалната права, само че описаха, че са се насладили на всеки един миг и не съжаляват за нищо. Месеци по-късно двамата наподобява са изкарали едно доста прелестно лято.

Виж още: Обратно преброяване: BALLAN посвети благи думи на половинката си, двата стават родители напълно скоро 

Съвсем неотдавна Момчил показа поредност от фрагменти от сватбата на Тина и Миро, на която е участвал. Не знаем дали Яница е съумяла да участва на сватбата, тъй като няма фотоси с нея от събитието, на което са участвали много от участниците в хитовото шоу на NOVA.

Виж още: За песента, наречена " Живот ": Лорена става майка след броени дни, съобщи нещо доста значимо

В профилите на двамата се вижда, че морето е било наложителна спирка през лято 2021, само че не излиза наяве къде тъкмо са обикаляли. Интересно усещане прави, че Яница и Момчи нямат нови общи фотоси, само че сме сигурни, че очевидно са решили да пазят личносто си пространство сега. Момчил е имал близка среща и с една огромна родна звезда - 100 кила, с който даже си е направил обща фотография от бясно празненство.

Изображение: https://www.instagram.com/qnicakm/, https://www.instagram.com/m.marchev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР