Янислав е работникът от АМ Хемус, който стана обект на

...
Янислав е работникът от АМ Хемус, който стана обект на
Коментари Харесай

Янислав, получил сако от премиера: Ще си ходя с него като баровец

Янислав е служащият от Автомагистрала " Хемус ", който стана обект на медиен интерес, откакто Борисов му подари сакото си. Министър-председателят подари сакото си на 40-годишния служащ, а това провокира доста мнения и реакции в обществените мрежи. Оказва се, че служащият е консултант от ГЕРБ, предава.
 Кой е мъжът, на който Бойко Борисов подари сакото си на автомагистралата? (видео) Виж още
40-годишният Янислав Великов е от град Суворово. От 1 година е командирован на градежа на Автомагистрала " Хемус " като шеф по механизациите.

Янислав е и първи мандат общински консултант в родния си град. Казва, че е видял за първи път Борисов онлайн на националния празник. Подареното сако е неразделно до него - в служебния му автомобил.

" Обличал съм костюм на абитуриентския бал, по всякакви сватби. Остави си запалката, химикалката, единствено си взема маската. Дето приказват, че имало евро, това са цялостни нелепости ", описа Янислав.

Темата е водеща освен в обществените мрежи, само че и измежду служащи на градежа. Янислав споделя, че сътрудниците му желаят да се снимат облечени със сакото, само че той не го дава.

" Като се прибера в родното си място, ще се види и ще се чуе къде ще стои сакото. Ще си заедно съм с него като баровец ", показа още мъжът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР