Яник Синер заяви, че сега играе с различно мислене и

...
Яник Синер заяви, че сега играе с различно мислене и
Коментари Харесай

Яник Синер: Не ме е страх да кажа, че мога да печеля големи мачове

Яник Синер съобщи, че в този момент играе с " друго мислене " и не се опасява да предвижда, че може да печели " огромните мачове ". Италианецът ще се завърне на корта пред своите почитатели на шампионата " Мастърс " в Рим тази седмица.

Синер се отдръпна от четвъртфиналите в Барселона предишния месец заради заболяване и пропусна конкуренцията в Мадрид, само че 21-годишният тенисист сподели, че е изцяло подготвен шампионата в Рим. Осмият подложен доближи четвъртфиналите предходната година за първи път и се стреми да реализира по-добър резултат този път.

" Сега имам друго мислене. Не се опасявам да кажа, че мога да спечелвам огромни, огромни мачове. Тук съм, мога да го направя... Но по различен метод, би трябвало да имаш метод и почит към всеки един състезател ", сподели той пред уеб страницата на ATP.

" Всеки тенисист е сложен противник. Освен това от позиция на страстите, от време на време не е елементарно. Но в случай че потегли по моя път, желая да доближи до границите си, тъй като знам, че изключително там мога да покажа доста добър тенис ", добави Синер.

Италианецът е в добра форма този сезон, откакто завоюва седмата си купа от АТП в Монпелие и доближи до финалите в Маями и Ротердам.

Турнирът " Мастърс " в Рим продължава до 21 май, а Откритото състезание на Франция стартира в Париж седмица по-късно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР