Яник Синер вероятно е играчът с най-съществен прогрес в играта

...
Яник Синер вероятно е играчът с най-съществен прогрес в играта
Коментари Харесай

Капитанът на Нидерландия за Купа Дейвис: Загубихме, когато Синер кацна в Малага

Яник Синер евентуално е играчът с най-важен напредък в играта си през последните месеци и може да се похвали с 18 победи в миналите си 20 срещи. Неслучайно самият Новак Джокович показа, че ще бъде изненада, в случай че Синер не оглави класацията на ATP в близко бъдеще, а 22-годишният тенисист продължи да впечатлява с изявите си и през вчерашния ден на корта.

Световният номер четири нямаше съвсем никакво време за възобновяване след рейда си до дуела за трофея на ATP финалите, само че това не го да донесе обрата на Италия против Нидерландия в 1/4-финалите на Купа " Дейвис ", като записа по една победа на сингъл и двойки.

Играта на Синер пък наподобява е впечатлила доста съществено капитана на " лалетата " Пол Хаархуис, който призна по какъв начин не е било допустимо неговите момчета да спрат тенисист от сходна класа:

" Къде се объркаха през днешния ден нещата ли? Всъщност те се объркаха още с кацането на Синер в Малага. Изглежда тогава сме изгубили мача. Той игра на необикновено равнище. Знаехме, че ще ни бъде доста мъчно да го спрем на сингъл, само че той съумя да играе също толкоз мощно и на двойки. В момента той прелива от самочувствие и се намира в невероятна форма. Бих споделил, че през днешния ден всички станахме очевидци на " шоуто на Яник Синер " - призна някогашният лидер в ранглистата по двойки.

Източник: Davis Cup

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР