Яник Синер стана първият финалист на турнира от сериите АТР

...
Яник Синер стана първият финалист на турнира от сериите АТР
Коментари Харесай

Яник Синер даде само три гейма на Медведев и ще играе отново за титлата в Маями

Яник Синер стана първият финалист на шампионата от сериите АТР Мастърс 1000 в Маями, откакто в полуфиналите надигра изрично в два сета Даниил Медведев.

Италианецът не остави никакви шансове на своя противник и го съкруши с 6:1, 6:2 в дуел, който продължи единствено час и 11 минути.

Срещата мина напълно под диктовката на Синер, който се възползва уместно от всичките 22 непредизвикани неточности от страна на неговия противник.

" Обикновено той не бърка толкоз постоянно. Исках да се възползвам от това, тъй като чаках доста сложен мач. Ако ме бе пробил в първия или втория сет, то тогава нещата щяха да наподобяват надалеч по-различно ", съобщи след успеха си 22-годишният южнотиролец.

Jannik's got that Florida feeling ️️

The moment reached his fourth ATP Masters 1000 final! |
— ATP Tour (@atptour)

За Яник Синер днешният триумф против Медведев беше пети следващ в тяхното съревнование, като по-рано през годината италианецът надделя Даниил и на финала на Australian Open, с цел да вдигне първата си купа от Големия шлем.

На Мастърса в Маями пък международният №3 ще спори за купата за общо трети път в своята кариера, като в предходните два случая той губеше от Хуберт Хуркач и Медведев.

През тази година негов противник във финала ще бъде спечелилият от



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР