Яник Синер се завърна на победния път, след като зарадва

...
Яник Синер се завърна на победния път, след като зарадва
Коментари Харесай

Домакинска радост: Синер загуби едва три точки на собствен сервис и обезличи Кокинакис в Рим

Яник Синер се завърна на победния път, откакто зарадва почитателите в Рим, постигайки безапелационен триумф над Танаси Кокинакис - 6:1 6:4. Местният любим започва чудесно клей сезона и остана на крачка от финала в Монте Карло, само че след това се разболя в Барселона и това го принуди да се отдръпна авансово от конкуренцията, а след това младокът не взе участие и в Мадрид. Изглежда обаче италианецът е още веднъж в том форма за домашното си съревнование и записа трета победа от също толкоз срещи с австралиеца, което подсигурява на международния номер осем място в третия кръг на шампионата, където го чака конфликт с един всред Себастиан Баез и " щастливия губещ " Александър Шевченко.

Фаворитът изнесе същинско показно от линията за начален удар в откриващия сет, печелейки всяка една точка на лично подаване, а Кокинакис не можеше да господства по познатия метод със сервиса си, тъй като по-бавната настилка не го позволяваше и биваше тотално надигран от дъното на корта, като съумя да вземе единствено един гейм в хода на частта.

Непоставени състезател се разигра във втория сет и към този момент се справяше доста по-убедително в своите сервис геймове, но още веднъж беше изцяло беззащитен на ретур, въпреки че този път завоюва " цели " три разигравания. Синер пък дочака своя момент и изкопчи няколко решителни грешките от съперниковата ракета, с цел да осъществя съдбоносен пробив за задатък от 4:3, а оттова насетне беше рутинна задача за него да се поздрави с триумфа в срещата.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР