Яник Синер се класира за третия кръг на Australian Open.

...
Яник Синер се класира за третия кръг на Australian Open.
Коментари Харесай

Яник Синер достигна до третия кръг на Australian Open

Яник Синер се класира за третия кръг на Australian Open. Под един от покритите кортове, Синер надигра Томас Мартин Ечевери с 6:3, 6:2, 6:2.

Докато някои мачове от първия кръг към момента не са приключили поради дъжда, 21-годишният италианец се възползва от опцията да играе на един от трите покрити корта в Мелбърн Прак и след час и 44 минути игра да си обезпечи продължение напред.

„ Много съм благополучен, че съм в идващия кръг “, сподели Синер и благодари на почитателите си за поддръжката по трибуните.

" Сервирах добре, ретурите ми също бяха доста положителни, тъй като моят конкурент имаше доста положителни сервиси ", изясни още 15-ият подложен в схемата италианец след триумфа.

Синер стигна до успеха, като осъществя всичките си пет точки за пробив, като в същото време не даде късмет за пробив на личен сервис, диктувайки по-голямата част от разиграванията както на сервис, по този начин и на ретур.

That was some performance

Jannik Sinner drops just games against Etcheverry!


— #AusOpen (@AustralianOpen)

Синер, който има шест трофеи в кариерата си, доближи до четвъртфиналите в Мелбърн парк за първи път предходната година, където загуби от Стефанос Циципас.

Те двамата могат да се срещнат тази година в четвъртия кръг, само че преди това  италианецът би трябвало да победи Лойд Харис или Мартон Фучович, а Циципас също би трябвало да се бори за постигане до осминафиналите.

След петсетовата загуба на Матео Беретини от Анди Мъри в първия кръг, Синер към този момент е най-високо класираният италианец в настоящата класация на ATP. Той заема 16-а позиция тази седмица, едно място пред своя съотечественик Лоренцо Мусети, който загуби в първия кръг на Australian open.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР