Яник Синер реши да не играе за състава на Италия

...
Яник Синер реши да не играе за състава на Италия
Коментари Харесай

Засипаха с критики Яник Синер

Яник Синер реши да не играе за състава на Италия на провеждащата се сега Купа Дейвис, а това породи редица рецензии към италианеца.

Те пристигнаха най-много от някогашния тенисист Адриано Паната, който искрено атакува своя съотечественик и го упрекна в липса на национализъм.

„ Не разбирам решението на Яник да пропусне Купа Дейвис и да не играе за страната си. Той отпадна още в четвъртия кръг на Откритото състезание на Сащ и не мисля, че може да претендира за нещо. Щях да схвана, в случай че бе достигнал до финала, или най-малко до полуфиналите, само че обстановката бе напълно друга. Не утвърждавам неговото решение да не играе за Италия и считам, че направи неточност. Сякаш в днешно време патриотизмът и обичта към родината нямат никакво значение и всеки гледа своя интерес и по какъв начин да направи повече пари. Считам, че хората, които подлагат на критика Синер са изцяло прави, тъй като Италия има потребност от подобен топ състезател в редиците си и не намирам за вярно и правилно неговото държание “, сподели Паната

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР