Яник Синер продължава да показва защо именно той е тенисистът,

...
Яник Синер продължава да показва защо именно той е тенисистът,
Коментари Харесай

Непобедим през 2024-та: Синер не изпита проблеми срещу Кокинакис в ИУ, очаква го коварен опонент!

Яник Синер продължава да демонстрира за какво точно той е тенисистът, намиращ се в най-хубава форма в ATP тура сега. Италианецът, който завоюва Аустрелиън Оупън и шампионата в Ротердам, удължи серията си до 13 следващи победи. В първия си мач в Индиън Уелс той победи Танаси Кокинакис с 6:3, 6:0. В идващия кръг той ще срещне спечелилия сред Борна Чорич и Ян-Ленард Щруф.

 

Първите подавания бяха интересуващи, като и двамата ни осигуриха дълги и оспорвани разигравания. Аутсайдерът в дуела имаше опцията да осъществя пробив в средата на първия сет, с което да обърне играта в своя изгода, но нервите на международния номер 3 освен устояха, само че и самият той съумя да завоюва гейм от началния удар на австралиеца при 4:3. Сервис играта на Синер бе безпогрешна в хода на целия сет, като по този начин той съумя да го затвори с 6:3.

Възползвайки се от инерцията, която набра в края на първата част на дуела, във втората " мейджър " първенецът напълно доминираше над своя съперник. Геймовете приключваха доста по-бързо, като любимецът осъществя три следващи пробива над Кокинакис. Запазвайки мощната си игра на начален удар, италианецът съумя да " върже геврек " над съперника си!

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР