Яник Синер оформи полуфиналното каре на Мастърса в Монте Карло,

...
Яник Синер оформи полуфиналното каре на Мастърса в Монте Карло,
Коментари Харесай

Синер мина с лекота през Музети за полуфинал в Монте Карло

Яник Синер оформи полуфиналното каре на Мастърса в Монте Карло, откакто разруши Лоренцо Музети с 6-2, 6-2 в последния 1/4-финал от конкуренцията. По-възрастният от двамата италианци не остави подозрение в превъзходството си и завоюва след към час и 15 минути.

Силите на Музети, който през вчерашния ден реализира влиятелна победа над международния номер 1 Новак Джокович, като че ли бяха изчерпани и той нямаше отговор на играта на сънародника си. Седмият в схемата направи четири пробива, като на собствен ред не позволи подобен и закономерно се поздрави с крайния триумф. Синер изигра съвършен мач, като приключи с 19 уинъра и едвам три непредизвикани неточности за двата сета.

В спор за място на първи край в Монте Карло Синер, който игра към този момент полуфинал в Индиан Уелс и край в Маями през сезона, ще се изправи против датчанина Холгер Руне, който по-рано в профил Даниил Медведев също в два сета. От всички полуфиналисти, към които се включват Андрей Рубльов и Тейлър Фриц, само Руне и Фриц имат трофеи от сериите Мастърс 1000 - датчанинът ликува в Париж, а американецът на лична почва в Индиан Уелс.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР