Яник Синер няма да вземе участие в ATP 500 турнира

...
Яник Синер няма да вземе участие в ATP 500 турнира
Коментари Харесай

Яник Синер няма да играе в Хамбург заради контузия


Яник Синер няма да вземе присъединяване в ATP 500 шампионата в Хамбург, който ще се организира от 18 до 24 юли. Това стана ясно след изказване на международния №10 в обществените мрежи. Причината за неговото решение е болката, в глезена, която продължава да изпитва след рухването си по време на четвъртфинала против Новак Джокович на Уимбълдън.

„След диалози с екипа ми достигнахме до решението, че няма да играя в Хамбург. Изкълчих леко глезена си при рухването на четвъртфинала и като защитна мярка взехме решение, че е най-добре да отделя повече време за отмора, преди да се завърна на корта в Умаг. Нямах самообладание да играя в Хамбург, защото доста обичам както града, по този начин и турнира“ – написа първата ракета на Италия.

В отсъствието на Синер дамата топ сложени към момента са Карлос Алкарас и Андрей Рубльов, следвани към този момент от Диего Шварцман и актуалният първенец Пабло Кареньо Буста. Сред участниците са още Карен Хачанов, Гаел Монфис и Холгер Руне.

ATP 250 шампионатът в Умаг ще се организира от 25 до 31 юли, като все още Синер е вторият най-високо ранкиран участник. Шампионът Карлос Алкарас оглавява схемата, а сложени под номер 3 и 4 са надлежно Холгер Руне и Николоз Басилашвили.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР