Яник Синер изнесе едно от най-бляскавите си представания от началото

...
Яник Синер изнесе едно от най-бляскавите си представания от началото
Коментари Харесай

На предела на силите си: Синер повърна на корта в мача си с Григор и разкри причините

Яник Синер изнесе едно от най-бляскавите си представания от началото на сезона, с цел да надиграе топ поставения Карлос Алкарас в поредни сетове и по този начин да се класира за финала на ATP 500 шампионата в Шанхай. Младият италианец беше отписван от мнозина преди срещата, тъй като през цялата седмица не е в оптимално здравословно положение, само че опроверга всички упования и записа втори следващ триумф над досегашния номер едно.

Всъщност самият Синер призна по какъв начин се бори с тежка простуда още от идването си в китайската столица и изглеждаше на лимита на своите сили във вчерашния ден, когато се въвлече в тежка трисетова борба с Григор Димитров, която продължи над 2 часа и 30 минути.

Двамата играчи се омаломощиха взаимно в оптималната степен и камерите уловиха международният номер седем да повръща в кофата за отпадък до своята скамейка за отмора. Това се случи в решителния сет, като италианецът таман беше затвърдил пробива си преднина, а очевидно родният ни представител изглеждаше по-свеж в идващите минути, само че не можа да се възползва от множеството си шансове да заличи пасива си и в последна сметка по-високоранкираният тенисист се поздрави с успеха.

" Няма общо с заболяването. Вероятно съм изял нещо, което не е трябвало и става въпрос за хранително натравяне " - показа двукратният първенец в София, а също така би трябвало да отчетем голямата влага в Пекин, която доближава до над 70 % и сигурно също е изиграла своята роля за случилото се.

Източник: Tennis World USA

Jannik Sinner vomits on the court in Beijing! WATCH: Health problems for the Italian during the match against Grigor Dimitrov
— Tennis World USA (@TennisWorlden)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР