Яник Синер достигна осминафиналите на Аустрелиън Оупън, след като преодоля

...
Яник Синер достигна осминафиналите на Аустрелиън Оупън, след като преодоля
Коментари Харесай

Синер сломи квалификант за осминафинал с Де Минор в Мелбърн

Яник Синер доближи осминафиналите на Аустрелиън Оупън, откакто преодоля Таро Даниел в четири сета – в обособените елементи 6-4, 1-6, 6-3, 6-1, за близо два часа и 45 минути игра.

Италианецът, подложен под номер 11, постави завършек на приказката за квалификанта от Япония, който в предходния кръг отстрани петкратния финалист в Мелбърн Анди Мъри. Откриващият сет стартира с два пробива за Синер, само че обратно на логиката той се пропука и загуби и двата си брейка преднина. Все отново, младият италианец направи нов пробив за 4-3, след който не изпусна самодейността до края на сета.

Във втората част японецът бе повече от безапелационен, давайки единствено един гейм на противника. Третият сет бе решен от един пробив за Синер, а в четвъртия той се разправи с Даниел, с цел да оформи успеха си. 11-ият в схемата направи 10 аса и завоюва 74% от точките на първи сервис, като приключи с 58 уинъра и 31 непредизвикани неточности.

В спор за място на четвъртфиналите той ще се изправи против представителя на домакините Алекс Де Минор, който преодоля испанеца Пабло Андухар-Алба в три сета.

SIN-sational
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР