Йънг Бойс разгроми Люцерн с 5:1 и си върна титлата

...
Йънг Бойс разгроми Люцерн с 5:1 и си върна титлата
Коментари Харесай

Йънг Бойс си върна шампионската титла на Швейцария пет кръга преди края

Йънг Бойс разгроми Люцерн с 5:1 и си върна купата на Швейцария по футбол, откакто пет кръга преди края на шампионата има преднина на върха от 18 точки. С триумфа Йънг Бойс събра 64 точки, пред Лугано с 46. Това е и първи трофей за някогашния бранител и към този момент треньор Рафаел Вики, който се завърна в страната си след работа в Съединени американски щати.

По този метод Йънг Бойс прибира още веднъж шампионската купа в Берн, откакто предходната година ФК Цюрих стана първи и постави завършек на серията им от четири следващи трофеи. Сега " жълто-черните " от Берн ще се включат в третия квалификационен кръг на Шампионската лига през лятото и би трябвало да отстранят два съперника, с цел да влязат в групите на най-престижния клубен шампионат в Европа. Но нещата може да се наредят и още по-добре за тях и да отидат непосредствено в плейофния кръг при изискване, че Манчестър Сити или Реал (Мадрид) завоюва тази година клубната купа.

След три години в Северна Америка където води националните тимове на Съединени американски щати до 17 и до 18 години, както и два сезона в Чикаго Файър, Вики се върна в алпийската страна и завоюва купата. Той може да направи и дубъл, в случай че на 4-и юни завоюва купата на Швейцария. Техен противник ще бъде Лугано, който е и втори в класирането и най-сериозен съперник. Сега обаче Лугано ще би трябвало да брани 2-ата позиция от Люцерн, Сервет и Базел, които са след тях на точка или 2.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР