Йънг Бойс и Цървена звезда завършиха 2:2 в мач от

...
Йънг Бойс и Цървена звезда завършиха 2:2 в мач от
Коментари Харесай

Цървена Звезда устиска хикс с Йънг Бойс пред Джокович, линейка влезе за фен, Алварес и Доку – герои за Сити

Йънг Бойс и Цървена звезда приключиха 2:2 в мач от група G на Шампионска лига. Фрапиращото в дуела се случи на полувремето, когато на един от почитателите на гостите му прилоша и се наложи колата за спешна помощ да пристигна незабавно. Все още не е ясно какво е положението му, само че той евентуално е колабирал на стадиона. Иначе на терена Шериф Ндиайе вкара първия гол в дуела в интерес на домакините в 35-ата минута. В 48-ата Филип Угринич изравни, а Седрик Исен в 61-ата вкара дузпа за Йънг Бойс за 2:1. Осман Букари обаче се трансформира в воин за домакините, откакто вкара в 88-ата минута и донесе възторг по трибуните. Един от специфичните посетители на мача бе фенът на Звезда Новак Джокович.

В другия мач от групата с доста труд Манчестър Сити съумя да победи с 3:1 Република България Лайпциг. Пред над 45 000 фенове Фил Фодън първи даде криле на гостите с попадението си в 25-ата минута. Последва мразовит душ за момчетата на Пеп Гуардиола, откакто Икома Лоис изравни в 48-ата минута. Актуалният европейски клубен първенец обаче отърва кожата с гол на международния първенец Хулиан Алварес в 84-ата минута, с който направи обрата. В 92-ата минута Йереми Доку означи за 3:1 за Сити и дефинитивно умъртви интригата.
След днешната победа Сити оглави класирането с 6 точки, следван от немския отбор с 3. Йънг бойс е трети с 1 точка. Последен е Цървена звезда без актив.
В идващия кръг на 25.10 Лайпциг посреща сърбите, а Йънг бойс – Сити.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР