Яна Средкова, дамата, която се окичи с короната „Мисис България

...
Яна Средкова, дамата, която се окичи с короната „Мисис България
Коментари Харесай

„Мисис България Свят 2018“ Яна Средкова пред „World Class Beauty Queens Magazine“: Доказах, че съм добра майка, съпруга и бизнесдама!

Яна Средкова, дамата, която се окичи с короната „ Мисис България Свят 2018 “, на 20-ото издание на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас даде изявление за влиятелното интернационално списание за състезания „ World Class Beauty Queens Magazine “.

Списанието посвещава цяла страница в последния си брой на нашата хубавица. В изявлението Средкова споделя, че се е явила на състезанието „ Мисис България “ въодушевена от концепцията да покаже на себе си и близките, че дамата може да е извънредно многофункционална - да бъде и майка и стопанка и бизнес дама.

Най-много място е отдадено на благотворителните начинания зад които Яна застава в последните години.

„ Подкрепям дела свързани с Ин витро процедури на фамилии с репродуктивни проблеми. Имам няколко сполучливи плана, от които към този момент има и резултат - родени бебенца. Това ме кара да бъда горда със себе си, с триумфите, които реализирам в това си начинание, тъй като в България възрастта на хората с репродуктивни проблеми внезапно пада. Вече е реалност първият ми благотворителен Бал с фондация „ Мечта за дете “, споделя пред „ World Class Beauty Queens Magazine “ „ Мисис България Свят 2018 “.

Припомняме, че по време на бала Яна събра над 12 000 лв. и обезпечи ваучери на 4 фамилии, които да се радват на своя рожба с програмата Ин витро.

Яна Средкова е омъжена, има три деца. По обучение е икономист. Развива сполучлив бизнес със здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене. Собственик е на ресторант Green Bsket.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР