Яна Средкова, дамата, която се окичи с короната „Мисис България

...
Яна Средкова, дамата, която се окичи с короната „Мисис България
Коментари Харесай

„Мисис България Свят 2018“ Яна Средкова отново в помощ на семейства с репродуктивни проблеми

Яна Средкова, дамата, която се окичи с короната „ Мисис България Свят 2018 “, на 20-ото издание на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас, ще се включи в следващата благородна акция в помощ на фамилии с репродуктивни проблеми. И не тъй като по принцип състезанията застават помпозно зад някаква идея, а тъй като е почувствала със сърцето си, че може да помогне.

Вече три години от живота си, Средкова е посветила на благородната самодейност, като се надява в този момент с короната на „ Мисис България Свят “ да провокира още по-голям по-голям интерес към начинанието. На 20 ноември Яна за следващ път прегръща благородната идея на Фондация „ Мечта за дете “ и ще взе участие в Коледния благотворителен бал в помощ на двойки с репродуктивни проблеми.

Красавицата се надява грандиозното събитие да събере задоволително средства, с които да помогне на най-малко две фамилии да се снабдят с наследници по програмата ин витро. Първото бебе заченато благодарение на Яна и Фондация „ Мечта за дете “ - Калоян, към този момент радва своите родители. Яна е омъжена, има три деца – едно момиче и две момчета. Мисли за още едно дете и се надява да е момиче.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР