Яна със сигурност е една от най-популярните адреналинки у нас.

...
Яна със сигурност е една от най-популярните адреналинки у нас.
Коментари Харесай

Горещо, солено и секси: Лятото на Яна Христова! Какво се случва с адреналинката днес?

Яна сигурно е една от най-популярните адреналинки у нас. Преди малко повече от година тя стана майка за повторно. Синът ѝ Даниел се роди при започване на предишното лято и да кажем, че е очарователно хлапе, би било малко:

  Виж още: Заедно ли са Цвети Стоянова и Куката? Снимки от екскурзия издава истината

Но по-малко от година и половина след раждането на Даниел, майка му наподобява по този начин като че ли в никакъв случай не е раждала! Яна Христова сега работи в заведение на Черноморието и непрекъснато разгласява фотоси от синьото си лято:

  Виж още: Синьото лято на Деси Цонева: С деца на море в обичаната Варна с доста жанр и разкош

Красавицата е танцьорка в клуб и по всичко проличава, че взима от лятото, колкото и да е необичайно то, с цялостни шепи.

  Виж още: Малките фешън секрети на хубавицата Гери Малкоданска и по какъв начин поддържа буйната си къдрава коса

В персонален проект обаче нещата към Яна не са толкоз розови. Преди повече от 2 месеца тя се оплака, че не е виждала огромния си наследник, Емил, от повече от 5 години. Причината за това са поредност от каузи против някогашния ѝ сътрудник, който от своя страна завел такова и против нея.

 Виж още: Михаела Маринова: Има компликации от самото начало, такава е играта

" Cинът ми e нa 11 гoдини, нo никoгa нe e имaл тeлeфoн, нямa coциaлни мрeжи, зa дa нe мoжe дa ce cвържe c мeн. Плaшaт гo, чe aкo гo взeмa щe гo oтвлeкa и никoгa нямa дa види бaщa cи, приятeлитe училищeтo ", показа Яна преди време.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР