Яна Маринова се разлюти от коментар в профила си в

...
Яна Маринова се разлюти от коментар в профила си в
Коментари Харесай

Яна Маринова раздава шамари на нахалник

Яна Маринова се разлюти от коментар в профила си в инстаграм, който осмива бъдещия й филм „ Диви и щастливи”. Преди ден актрисата показа насладата си, че част от лентата е снимана в исторически парк и даже сподели скулптура на тракийско войник. „ Почитател” със странната фамилия „ кукуянов”, която явно препраща към първото име на звездата обаче я взе на майтап и реакцията на хубавицата не закъсня.



Тя първо го помоли да напусне профила й, а след това му дефинира и място за среща, на което да му шибне пестник за непристойното държание. Мястото на дуела е спортната зала, в която Маринова тренира старателно много време.


В прочувствен пост Маринова призна още, че ненавижда да се усеща безсилна и получи поддръжката на същинските си фонове, които предсказаха триумф на кино лентата, в който тя освен извършва основната роля, само че е и продуцент Той споделя историята на две дами, които са мечтали да живеят живота си на оптималната степен, само че по стичане на събитията са изгубили фантазиите си. Трябва да излезе на екран в края на годината, а в другата основна женска роля е сегашната водеща на националната лотария Луиза Григорова.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР