Яна Маринова се изповяда пред Мариян Станков - Мон Дьо

...
Яна Маринова се изповяда пред Мариян Станков - Мон Дьо
Коментари Харесай

Яна Маринова: Имах гадже, което ме смилаше от бой

Яна Маринова се изповяда пред Мариян Станков - Мон Дьо в предаването " Събуди се " по Нова телевизия. Историята на една щерка, претърпяла огнения пъкъл на мрака.

" Създадох Яна Маринова като един артикул, който би трябвало да е сполучлив, просто тъй като още като дребна, на улицата, гладна, без обич, с ужасяващ боязън, че няма да съумея си споделих, че би трябвало да основа артикул ", споделя 43-годишната актриса.

" Пораснах в ужасно забавен живот. Той беше обвързван с родителите ми - те бяха пъклен интелигентни, надскочили времето си, изключително майка ми. Те нямаха опция да схванат, че унищожителната връзка, която имаха, беше унищожителна за мен ", безапелационна е Яна.

" Бях на 7, когато за пръв път привикнах, че би трябвало да се оправям сама, тъй като беше невероятно да се живее у дома. От една страна поради домашното принуждение, а от друга поради голямото пристрастяване към забавния метод на живот - още от дете да си по нощни заведения, да искаш да бъдеш воин от филм... Всички тези неща ме направиха пристрастена към адреналина, към това, когато ме обичат или обичам, да е толкоз възпламеняващо, че да е на границата на това да ти " възпламени всички клечки кибрит " и просто да те няма. "

Новият ѝ филм " Игра на доверие " е по действителни събития от нейния живот, които са се случили на починалата ѝ майка.

" Знам, че има безчет доста Янчета, които треперят, опасяват се и си мислят, че това се случва единствено на тях и нямат мощ да се избавят. Моят взор минава през тематиката за домашното принуждение в моя живот. Той ще разкрива доста от взаимоотношенията майка-дъщеря. Ролята на дъщерята е поверена на София Ласкин. Аз играя Даниела, това е същинското име на майка ми. Порасналата щерка, Елена, играе Луиза Григорова. Един напълно изсмилен роман в днешно време. Фикция, която споделя по какъв начин единият се трансформира в стопанин, а другият в прислужник. Когато приказваме за домашно принуждение, не си представяйте, че става въпрос за принуждение вътре в фамилията ми, оставям го малко на въображението. Става въпрос и за принуждение, което е подбудено и от обществото. Че е обикновено да не можеш да кажеш " не ", че е обикновено този, в който са парите, да взема решение за живота ти. "

Маринова е безапелационна, че не можеш да избягаш от предишното си, само че можеш да избереш какво да запомниш.

" Аз предпочитам да помня една руса дългокрака зеленоока кокона, която е приключила социология, втора компетентност български и литература в Софийски университет, дясна ръка на нейния професор Чавдар Кюранов. Даниела, майка ми, Дункела от " Дружба ", по този начин ѝ споделяха, тъй като тя беше и мъжкарана на всичкото от горната страна, върви с минижуп и яде шамарите от техните поради това, че се разхожда по този начин. Нямаше клуб в София, в България, в който да не може да влезе, когато си пожелае. Водеше ме в тогавашната " Ялта ", с цел да ме учи по какъв начин да танцувам и да не съм като дървено дребосъче. Тя ме научи също, че мога да имам 2 стотинки в джоба си, само че да съм кралица на празненството. Ако беше в днешно време, щеше да е супер сполучлива, известна и родендрол ", описа Яна.

" Тя искаше да направи от мен план. Да се науча от това, което се случва на нея и адската машина, в която попадна, тъй като е надскочила времето си и не се помирява да ѝ се споделя какво да прави. Казваше ми - " Искам да нюхаш. Когато има заплаха, да я надушиш като диво животно. "

" Осъзнавам, че доста неща в живота си съм ги правила, макар че се пробвах да ходя против всичко, което тя ме е учила. Въпреки че се поддадох на това време, което беше мутробарок, както съм го кръстила. Въпреки че имаше моменти, в които ходех по чалгите, вместо да си отида при книгите. Въпреки че по улиците се стреляша и аз попадах в болница, тъй като съм улучена. Въпреки че имах тогава гадже, което ме смилаше от пердах и което очевидно съм си намерила, с цел да ѝ потвърдя, че и аз мога да съм толкоз готина и да съм подобен воин от филм като нея ", описа още актрисата.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР