Яна Маринова призна, че зъбите й са непоправимо увредени след

...
Яна Маринова призна, че зъбите й са непоправимо увредени след
Коментари Харесай

Яна Маринова още не може да си оправи зъбите след „Сървайвър”

Яна Маринова призна, че зъбите й са непоправимо повредени след присъединяване й в „ Сървайвър ” преди повече от 9 години.

Актрисата още пази спомените за глада и студа в риалити шоуто, което тогава се снимаше в Панама. Усмихнатата актриса не крие, че й е било доста мъчно, само че все пак се радва, че е взела участие, тъй като е научила доста в шоуто.

„ В „ Сървайвър ” ни взеха раниците и ни оставиха по гащи единствено. Беше грубо готино прекарване, само че и доста изтощително... Отслабнах със 7 кг и още имам вдлъбнатини в зъбите от притискане от апетит и мраз през нощта. Но игрите бяха супер яки и срещнах двама същински другари там. И научих доста за човешката природа. Когато хората са под стрес, са радикално разнообразни от това, за което другояче се показват. Видях мъже да плачат като пикли, тъй като жена ги е победила и тя ще яде храна като премия, и да се озлобяват тъй като различен мъж е примерно по-съобразителен или по-можещ. Много съм щастлива, че ми се случи това. За мен беше урок като от класическа история, само че онлайн ”, отговори Яна на въпрос на обожател, който й напомни „ сървайвърския й интервал ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР