Яна Маринова, може би изненадващо за мнозина, е една от

...
Яна Маринова, може би изненадващо за мнозина, е една от
Коментари Харесай

Яна Маринова сред най-богатите в гилдията

Яна Маринова, може би изненадващо за мнозина, е една от най-богатите в арт гилдията, разбра HotArena.

Актрисата, която се занимава и с продуцентство, регистрира впечатляващи приходи през последните години. Само за 2019 и 2018, когато стартира да продуцира филми, Яна е оповестила 1 198 лв. доходи. Данните за миналата 2020 към момента не са оповестени, само че се чака и тя да не е слаба за Маринова от финансова позиция. Само преди дни Яна се похвали, че последният й филм " Диви и щастливи " е най-гледаната българска лента с общо 107 785 фенове и 1 174 307 лв. боксофис доходи от премиерата му в края на ноември 2019. 

Вероятно продукцията щеше да доближи и по-завидни резултати, в случай че киносалоните не бяха затворени поради пандемията от ковид. Така че Яна не може да се оплаче от бедност и в действителност е измежду дребното родни артисти, които по този начин и не предявиха финансови искания към страната. Любопитен е фактът, че тя изкарва повече от мъжа си Тихомир Винчев, най-малко съгласно Търговския указател. Тишо е притежател на състезателен комплекс и от формалните му доходи се вижда, че те са в пъти по-ниски от тези на Яна. Вероятно през миналата година Тихомир е изпитал в действителност съществени усложнения, защото спортните зали бяха затворени и съществено ударени от противоепидемичните ограничения. 

Въпреки, че продуцентската активност е сложна задача, изключително в България, Яна не счита да се отхвърля от това си начинание. Още по време на първия локдаун тя стартира да работи върху нова лемнта, в която ще вплете истории от персоналния си живот. Филмът е в духа на феминизма, превзел света и изключително Холивуд в последните години, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР