Яна Маринова и Башар Рахал си спретнаха скандал насред улицата

...
Яна Маринова и Башар Рахал си спретнаха скандал насред улицата
Коментари Харесай

Бомба! Яна Маринова Лъсна В Афера С Топ Български Актьор! Така Могат Да Се Карат Само Влюбени! Това Е

Яна Маринова и Башар Рахал си спретнаха скандал посред улицата

Яна Маринова и Башар Рахал си спретнаха див скандал посред улицата. Актрисата и сътрудника й от ден на ден подклаждат подозренията, че посред им има освен това от другарство.

Двамата не престават да не прикриват прекомерно околните си връзки. Те са нераздели и на снимачната площадка, и след работно време, видяха фотографите на „ Ретро “.

Въпреки че наскоро каскадьорката и актьорът от Дубай отхвърлиха да са интимни, с цел да замажат очите на формалните си половинки, явно тайната им връзка продължава. Известният като женкар Башар е вдлъбнат до уши по сексапилната си театрална партньорка, че даже си разрешава да й държи сметка с ревностен звук къде и какво е правила, че не му подвига телефона.

Любовният скандал сред двамата се развихри пред десетки минувачи в столицата, които не съумяха с любопитните си погледи да смутят фрустрирания артист.

Кратката кавга сред Яна и Башар завърши бързо, тъй като актрисата за следващ път направи компромис в името на търпимостта посред им, а джентълменът Рахал я изпрати до първокласния й автомобил с ангажимента, че ще се чуят по-късно.

За Башар от дълго време се знае, че води лицемерен живот, тъй като брачната половинка му и дъщерите му живеят в Америка, а у нас неведнъж е бил засичан да интимничи с родни хубавици. Преди да завърти главата на Яна Маринова, звездата от „ Стъклен дом “ бе бясно влюбен в много по-младата от него Ралица Паскалева, известна с ролята си на доктор Стилянова в „ Откраднат живот “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР