Яна и Петко Димитрови разказаха, че синът на Петко от

...
Яна и Петко Димитрови разказаха, че синът на Петко от
Коментари Харесай

Яна за сина на Мария Игнатова: Най-големият помощник на света

Яна и Петко Димитрови описаха, че синът на Петко от брака му с Мария Игнатова - Виктор, е най-големият им асистент в развъждането на децата.
Двамата споделят, че Виктор доста обичал братята си.

"Вико ми е най-големият асистент на света. Много е виновен ", добави Яна в "На кафе ".

Семейството описа, че синът им Доменик доста ревнувал от дребния си брат Ян, който е на година и пет месеца. Но пък брат им Виктор ги обожавал и двамата, и доста обичал да си играе с бебето. Майката на двете по-малки деца на предприемача пък имала чудесни връзки с огромното му дете.

"Тук аз съм огромният щастливец, тъй като може би в доста фамилии не се получава, до момента в който при нас контактът с нея и Виктор стана от самосебе си ", описа Петко.

Петко даже показа, че синът му с Мария Игнатова наричал Яна "мамо Янче ", а Яна добави на собствен ред, че огромният им наследник Доменик доста обича "мама Мами ", както той пък наричал Игнатова.

"Смея да настоявам, че с Мария сме другари и връзките им с Яна са страхотни ", разкри Петко.

Семейството се старае да съблюдава традициите и да се хранят всички дружно на масата. Обикновено това се случва вечер, тъй като заран Петко спи, защото постоянно е до късно в клуба и Яна става, с цел да изпрати децата на учебно заведение.

Димитрови съблюдават специфичен режим на хранене за метаболитен баланс, който се състои от три хранения през 5 часа и всеки яде разнообразни неща, които са подобаващи за неговия организъм. Яна се оплака, че не може да яде сьомга, а доста обича, а пък Петко не можел да си хапва обичаното сладко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР