Ян-Никлас Бесте от Хайденхайм беше изненадан да получи първата си

...
Ян-Никлас Бесте от Хайденхайм беше изненадан да получи първата си
Коментари Харесай

Блестящ за Хайденхайм удивен от повиквателната за Маншафта

Ян-Никлас Бесте от Хайденхайм беше сюрпризиран да получи първата си повиквателна за националния тим по футбол Германия в четвъртък.

Хайденхайм, град с население от едвам 50 хиляди души в Югозападна Германия, се показа чудесно в дебютния си сезон в Първа Бундеслига и наподобява ще резервира мястото си в елита. Бесте е първият състезател на отбора от региона Баден-Вюртемберг, който получава опцията да играе за четирикратните международни първенци. 

" Напоследък неведнъж споделях, че не чаках тази повиквателна. Преди по-малко от година към момента играех във втора дивизия с тима. Този факт евентуално извършва желанието на огромен брой дребни момчета в Германия. Така беше и с мен ", разяснява 25-годишният халф.

На 23 март германците гостуват на Франция в Лион, а три дни по-късно одобряват Нидерландия. Това са последните две контролни срещи за Бундастима преди Евро 2024. 

" Всичко това ни прави извънредно горди. Ники се разви по приказен метод през последната година и половина. Превърна се във футболист от топ класа ", разяснява Холгер Санвалд, изпълнителен шеф на Хайденхайм.

На 14 юни Германия стартира присъединяване си европейски шампионат вкъщи с мач против Шотландия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР