Ян-Ленард Щруф имаше доста трудности напоследък. Германецът отсъства 2 месеца

...
Ян-Ленард Щруф имаше доста трудности напоследък. Германецът отсъства 2 месеца
Коментари Харесай

Щруф: Трудни месеци, но съм доволен

Ян-Ленард Щруф имаше много компликации в последно време. Германецът отсъства 2 месеца поради неприятна контузия в крайници и изпадна отвън топ 100. 32-годишният деец към този момент е номер 103 в ранглистата, само че той съумя да се завърне на корта по най-хубавия вероятен метод. Това се случи на конкуренцията в Щутгарт, като опитният тенисист преодоля съпротивата на американеца Маркус Хирон. Срещата сред двамата продължи 2 часа и 7 минути, като Щруф се наложи след 7:5, 5:7, 7:6.

Бившият международен номер 29 не скри задоволството си след сложната победа и благодари на немската аудитория за поддръжката.

„ Много съм благополучен, че завоювах, това бе извънредно значимо за мен, да се завърна на корта с победа. Преживях сложни 2 месеца и несъмнено нуждая се от мачове, с цел да намеря още веднъж играта си. Мисля, че без поддръжката на публиката нямаше да се оправя. Благодаря на хората, че ме поддържаха и в решителните моменти на третия сет, в действителност получих страхотна опора. Доволен съм, и се веселя, че не преставам напред “, сподели Щруф.

Сега за мощно сервиращия немец следва дуел против поставения под номер 6 в схемата Лоренцо Сонего от Италия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР