Ямбол. Порочното управление на ГЕРБ ще си отиде първо в

...
Ямбол. Порочното управление на ГЕРБ ще си отиде първо в
Коментари Харесай

Кирил Добрев, БСП: Порочното управление на ГЕРБ ще си отиде първо в Ямбол

Ямбол. Порочното ръководство на ГЕРБ ще си отиде първо в Ямбол. Това съобщи Кирил Добрев, зам.-председател на Българска социалистическа партия и ръководител на предизборния щаб при представянето на Катя Георгиева като претендент за кмет на Ямбол на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Той акцентира, че Ямбол е извънредно значим за Българска социалистическа партия не просто поради това да завоюват една борба, а поради хората, които са останали да живеят в града и желаят смяна.
„ Катя Георгиева е единственият публично одобрен претендент за кмет на Ямбол “, посочи при представянето ѝ зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин, който е депутат от Ямбол. Тя е ръководител на ямболската организация на Българска социалистическа партия от 2 години, работи като индустриален шеф в фамилната им мебелна компания и е два мандата общински консултант на левицата.
Тя прикани ямболци да бъдат дейни, свободни и смели и да вземат участие в изборите, като подсигурява, че ще вложи всички старания да ги убеди, че има опция с по-добрите хрумвания за бъдещето на Ямбол и че като човек, който желае доверието им, знае по какъв начин да ги осъществя.
„ За да бъде катализирана същинска смяна, е належащо повече от един човек и един общински съвет. Зад всяка огромна смяна нормално стоят многочислени съидейници и аз простирам ръка към всички ямболци “, обърна се Катя Георгиева към съгражданите си и ги прикани да дадат нов късмет на Ямбол.
В представянето си тя се стимулира за какво е уверена, че може да се оправи като кмет, посочи с какви нередности се е пробвала да реши като общински консултант и в детайли показа значимите за града нерешени от настоящето ръководство проблеми, като предложи своите визии за превъзмогването им.
Катя Георгиева е подготвила специфична стратегия за задържането на младежите в Ямбол, за привличане на млади експерти в опазването на здравето и образованието, за поощряване на вложения с висока добавена стойност, тъй като в града проблем не е безработицата, а ниските приходи. Тя съобщи, че ще заложи и на изравняването на стандарта на живот в кварталите и в централната част на града, а като своя задача дефинира слагането на индивида в центъра на ръководството на Ямбол.
Кандидатът на кмет на Българска социалистическа партия посочи, че единението в името на града, почитание и правдивост към приноса на всеки, са правилата, които ще доведат ямболци до задачата - да видят града си по-приветлив и проспериращ и ги прикани дружно да работят за Ямбол.
Основният конкурент на Българска социалистическа партия, ръководещ към този момент 12 години в Ямбол, издигна за четвърти мандат Георги Славов, само че изпълнителната комисия на ГЕРБ към момента не го е одобрила.
В изборите евентуално ще взе участие локален предприемач (Валентин Ревански), само че към момента не е ясно дали ще бъде подсилен от партия, или ще се яви като самостоятелен. Друг представител на бизнеса в Ямбол (Павел Додов) ще се опита да сплоти гласовете на десните гласоподаватели, само че на този стадий няма друга публично одобрена кандидатура за кмет на регионалния град.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР