Ямбол. От 11.00 часа в Градския парк на град Ямбол

...
Ямбол. От 11.00 часа в Градския парк на град Ямбол
Коментари Харесай

Ямбол: В града се проведе събитието „Туристически обекти в Одринския регион“

Ямбол. От 11.00 часа в Градския парк на град Ямбол се организира третото взаимно събитие: „ Туристически обекти в Одринския район “, проведено от Община Одрин и Община Ямбол, с което се разпространява туристическия капацитет на град Одрин. Това оповестиха от пресцентъра на Община Ямбол . Жителите на Ямбол се срещнаха с рекламните клипове за културно-исторически обекти, които показаха най-популярните туристически дестинации в прилежащия ни град. Местни занаятчии изложиха красиви цветни артикули и сувенири, направени от самите тях, присъщи за този край, изобразяващи дългогодишни обичаи и занаяти.
Жителите на Ямбол се срещнаха и с културните, исторически и естествени забележителности на Одрин. За феновете на екскурзии до Одрин бяха публикувани рекламни брошури и карта на Одрин с обозначени главните места за посещаване от туристите.
Съвместното събитие се извършва по план СВ005.1.21.099 „ Ямбол и Одрин – два града на Тунджа “, в партньорство с Община Одрин, съфинансиран от Европейския Съюз посредством Програмата за ТГС ИНТЕРРЕГ - ИПП България - Турция 2014-2020.По същия план в Ямбол се извърши главен ремонт и възобновяване на централния пешеходен мост към Градския парк.
Това събитие е трето подред от плануваните в границите на плана четири взаимни събития в Ямбол и Одрин, свързани с показване, шерване и празнуване на локални традиции и показване на туристическия капацитет на двете побратимени общини.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР