Ямбол. На празника на децата в града ще има общоградски

...
Ямбол. На празника на децата в града ще има общоградски
Коментари Харесай

Ямбол: На празника на децата в града ще има общоградски концерти и Ден на отворени врати във военни поделения

Ямбол. На празника на децата в града ще има общоградски концерти и Ден на отворени порти във военни поделения, оповестиха от пресцентъра на Община Ямбол . Много въодушевление и страсти чакат децата на Ямбол в празничния за тях 1 юни. На сцена в Градския парк в 10.00 стартира общоградският детски празник „ Влакче на фантазиите “ с концерт на сформира от детските заведения в града. Своеобразното странствуване с доста музика и игри, арт-работилници и анимации ще бъде в зоната на някогашния „ Ален мак “ до детската площадка.
През деня малчуганите могат да се включат и в редица съпътстващите събития. В 10.00 пред НЧ „ Съгласие – 1862 “ стартира състезанието за изобразяване навън „ Мое детство, моя фантазия “. В 11.00 часа, още веднъж в Градския парк, пред Младежки дом „ Г. Братанов “ е началото на фестивала „ Младият Ямбол твори “.
За по-големите, вечерта от 20.00, пред читалище „ Съгласие “ стартира обичайният хепънинг „ Не на нея " (или „ Силните духом не се друсат " ) с присъединяване на млади реализатори и рок-групи.
Две ямболски военни формирования също оферират мощни страсти за своите гости в Деня на детето. За поредна година авиобаза „ Безмер “ провежда ден на отворени порти, като предиобеда – от 9.30 до 12.00 гостите ще могат да прегледат ревю на авиационна техника и въоръжение. Експозицията ще бъде показана от самолети Су-25, стрелково въоръжение, екипировка и специфична техника. Децата ще имат опция да покажат и своя гений, рисувайки на асфалт, като най-хубавите ще бъдат отличени с награди.
Първи юни е специфичен ден и за 20 самоходен артилерийски дивизион, който празнува 11 година от основаването си в този му тип. Военно формирование 54100 е правоприемник на 6-ти артилерийски полк и с помощта на своята висока подготовка и професионализъм се употребява със подобаващ престиж измежду артилеристите в цялата Българска войска. Личният състав на формированието ще отпразнува празника с редица мероприятия – тържествено разкриване, награждаване на заслужилите военнослужещи, показ на техника и проява на тактически дейности. Програмата стартира от 10.00 и е с отворени порти за жители до 13.00 часа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР