Ямбол. Мощен РОК и челен сблъсък с едни от най-великите

...
Ямбол. Мощен РОК и челен сблъсък с едни от най-великите
Коментари Харесай

Дейвид Рийс и Франк Пане от „Sainted Sinners“ са подготвили видео за проекта „Deep Purple`s Night“ с участието на легендата Иън Пейс

Ямбол. Мощен РОК и преден конфликт с едни от най-великите шлагери на хард-рока за всички времена. Това чака меломаните на идния концерт на Иън Пейс от Дийп Пърпъл и супергрупата „ Sainted Sinners “, който ще се състои на 28 октомври в Ямбол, оповестиха от пресцентъра на Община Ямбол .
Неслучайно именитият барабанист залага на партньорството със „ светците “. Това не е първата им изява дружно, „ Sainted Sinners “ са измежду най-хубавите трибют групи на Дийп Пърпъл в света, което явно е оценено от Иън Пейс и сътрудниците му.
Членовете на „ Sainted Sinners “ са дружно от 2016. Основател и вокалист е Дейвид Рийс (екс-ACCEPT/BONFIRE). В състава влизат още Франк Пане - китаристът на Bonfire, Алесандро Дел Векио (клавишни), Берки Хирлеман (барабани) и басиста Малте Фредерик Буркерт. Те са познати, одобрени и опитни музиканти, събрали се поради общата си обич към класическия хард рок и митове като Black Sabbath, Deep Purple, Led Zeppelin, Rainbow и Whitesnake. През февруари 2017 година „ Sainted Sinners “ издаде и едноименния си дебютен албум. Смесицата от авторска музика и международни рок шлагери, които ще чуем на ямболска сцена изцяло оправдава мотото на групата - „ The Essence of Rock`n Roll “. Кулминацията, несъмнено, ще бъде звездната плеяда с всички огромни шлагери от „ златната епоха “ на Пърпъл.
„ Ще подгреем шоуто със „ Sainted Sinners “ и по-късно за нас ще бъде голяма чест да свирим дружно с именития барабанист на „ Дийп Пърпъл “ Иън Пейс като осъществим всички класики от Марк 1 до Марк 4, тези песни на „ Дийп Пърпъл “, които всички обичате. Let`s go Space Truckin` people! “, декларира самият Дейвид Рийс в особено квалифицираното за българските меломани видео.
„ Това ще бъде едно доста особено събитие, тъй като освен, че ще предложим " Есенцията на рокендрола " със „ Sainted Sinners “ като осъществим някои от нашите песни и класики на Led Zeppelin, White Snake, Heart и други, само че също по този начин и тъй като ще бъдем групата, която ще свири с единствения по рода си, легендата на барабаните на „ Deep Purple “ - мистър Иън Пейс “, споделя в свое видео и китаристът Франк Пане.
А всичко това предвещава едно избухливо премеждие за публиката, която несъмнено няма да скучае.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР