YALTA CLUB продължава с мащабните си проекти за партита и

...
YALTA CLUB продължава с мащабните си проекти за партита и
Коментари Харесай

Традиционното коледно парти, SOLAR XMAS, ще се състои на 17 декември с над 14 артисти и 3 сцени

YALTA CLUB продължава с огромните си планове за празненства и фестивали у нас, с които се пробва да възвърне електронната сцена в България. Поредното събитие, което от клуба оповестиха е обичайното им коледно издание на фестивала SOLAR. Техно, хаус и ров музика ще звучат по едно и също време от три халета в Интер Експо Център на 17 декември, а особено за събитието в София идват MARK KNIGHT, дуото SOLARDO, CHRIS LIEBING, VICTOR CALDERONE, както и хедлайнерът на новата хип-хоп и ров зала – рапърът LIL PUMP. Изпълнителят на „ Gucci Gang ” ще бъде подсилен от някои от най-актуалните изпълнителни на българската сцена като БОРО ПЪРВИ, MURDA BOYZ, ЖЛЪЧ/ГРИГОВОР/ГЕНА и други.



Без подозрение SOLAR XMAS ще е едно от най-значимите събития за годината. Мащабният музикален фестивал предлага композиция от стилове и актьори, които рядко могат да се срещнат у нас. За специфичната вечер SOLAR ще изненада публиката с разширение на селекцията си с нова зала, която ще събере хип-хоп и ров почитателите на едно място. Звездата на вечерта в новата зала ще бъде американският рапър Lil Pump, който идва за първи път в България. Познаваме го от хитовия му сингъл „ Gucci Gang “, който беше във всички ранглисти през 2017 година, само че и от редица други като „ I love it ” с Kanye West, „ Eskeetit ”, “Be Like Me ” с Lil Wayne и “Welcome to the Party ”, саундтрака към кино лентата „ Deadpool 2 “. С милиарди слушания в другите платформи и колаборации с огромните имена в промишлеността, Lil Pump се трансформира в основна фигура за актуалния рап. Преди предстоящото му излизане на сцената на Зала 1 ще забележим и българските топ изпълнителни в рап жанра - БОРО ПЪРВИ, MURDA BOYZ, ЖЛЪЧ/ГРИГОВОР/ГЕНА, DJ THEO, FAT GANG, RUSTO и MONEYSTAXS.



SOLAR XMAS няма да разочарова и почитателите на електронната музика, които ще изпълнят други две зали на Интер Експо Център. На 17 декември в независима зала ще забележим най-хубавото от техно сцената със сетове от Victor Calderone, Chris Liebing и Liubo Ursiny. В съседство третата зала ще даде цялостна независимост на  легендарния Mark Knight, дуото Solardo и Stephen Popov.

Посетителите на SOLAR XMAS в Интер Експо Център ще бъдат допускани единствено при показване на един от следните документи:
Сертификат за имунизация. Документ, удостоверяващ преболедуван Covid-19 през последните 6 месеца. Документ за негативен PCR тест в границите на 72 часа или документ за негативен антигенен тест изработен до 48 часа преди събитието. Отрицателен антигенен тест, изработен на място в мобилния пункт, който ще бъде проведен пред Интер Експо Център.
Предварителните билети към този момент са в продажба в мрежата на и на цена от 40 лева

Още от МУЗИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР