YALTA CLUB продължава програмата си за февруари с две интересни

...
YALTA CLUB продължава програмата си за февруари с две интересни
Коментари Харесай

Guy J и Guy Mantzur гостуват на YALTA CLUB в събота

YALTA CLUB продължава програмата си за февруари с две забавни събития в идния уикенд. Петъчната вечер (16 февруари) ще бъде в компанията на Soulful Traveller и George Quest, познати на публиката като Soul Fiction, които ще изпълнятRoom 2 сдуховни ритми.На 17 февруари ще чуем снадки B2B сет на израелците Guy J и Guy Mantzur , дружно с Liubo Ursiny в Room 1.

НиколайПанов (Soulful Traveller) и Георги Елисеев (George Quest) са двамата актьори зад плана Soul Fiction, които ще чуем в дребната зала на YALTA CLUB. Двамата споделят обща пристрастеност и са отдадени изцяло на разпространяването на afro-deep, soulful, afro-tech и deep house музиката в България. През последните години вършат многочислени празненства, започват поредицата от събития House Dance и канят актьори като Ian Friday, Djeff Afrozilla, Zepherin Saint, Jose Marquez, Eva Gardner, Gigi Testa, DJ Angelo и Cincity.

Soul Fiction е доста повече от това, което сте изживявали, виждали и чували до момента. Това е любовта в най-чистата и форма – безусловна, неограничена и безгранична. Постигната посредством дълбоката прочувствена връзка с музиката.

Събота продължава с B2B сет от Guy J и Guy Mantzur - израелците, които последно видяхме по време на миналогодишния SOLAR Morning на YALTA CLUB.

Guy J несъмнено е един от най-емоционалните и надарени диджеи на последното десетилетие. Независимо дали става въпрос за чувствения му и хипнотичен взор върху хаус музиката, за дълбокото му техно или за чудния му ембиънт, неговите продукции постоянно вършат съществено усещане. Влечението му към разнообразните стилове води до основаването на първия му албум Esperanza, публикуван от лейбъла на John Digweed – Bedrock. По-късно, GUY J oсновава личния си лейбъл Lost & Found, който е поделение на Bedrock, даващ опция на актьора да издава личните си продукции, както и тези на обичаните си актьори.

На 17 февруари, един до друг с GUY J, зад пулта ще застане и GUY MANTZUR с който не инцидентно се изявява напоследък. Guy Mantzur споделя неговото увлечение към разнообразни стилове, най-много към хаус, прогресив хаус, техно и тек-хаус, а мелодиите му наложително са хипнотични и опияняващи. Той е и един от притежателите на основания в Мюнхен лейбъл Plattenbank и резидент на най-популярния клуб в Тел Авив, The Cat & The Dog.

За 17 февруари клубът още веднъж предлага DiscountGuestlist, който важи до 01:00 часа. Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в DiscountGuestlist, би трябвало да изпратите имената си до 24 часа преди празненството на [email protected].

Билети за двете събития могат да бъдат закупени на входа на YALTACLUB на цена от 10лв за 16 февруари и 20лв за 17 февруари.

 Повече поробности за програмата на YALTACLUB може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР