Ялови са тези формулировки и приказки. Има 2 типа политическо

...
Ялови са тези формулировки и приказки. Има 2 типа политическо
Коментари Харесай

Петьо Блъсков: Не искам в България управление на тълпата, на ръба сме вече

Ялови са тези формулировки и приказки. Има 2 вида политическо говорене - посредством нищо неказване и посредством съответно говорене, нормално второто дава резултати. Каква " различна реалност " - по какъв начин да омесим самун от въздух, по този начин ми звучи на мен. Може би на огромна част от хората им звучи сладко, вкусно, само че като политика не ги виждам, доста дантела-кордела, както споделяше баба ми. Така основният редактор на в. " Труд " Петьо Блъсков заключи в " Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3 последното изявление на президента Румен Радев, в което той разгласи положението на медиите за " отчайващо ".

" Някой му приказва нелепости на нашия президент. Не съм човек да дава ум на президента какво да приказва, само че той не схваща нищо от тази работа (медиите) ", сподели още Петьо Блъсков. " Има си задоволително сериозна обществена и политическа материя в България, която би трябвало да е негова грижа, както и да прави рекомендации, каквито са отговорностите му по Конституция. Моята преценка е, че нищо не схваща - не знам кой го е осведомявал, само че е хубаво преди да приказва, да направи консултация с медийни хора. 

 

От вехтите книги на мъдреците отпреди 1000-2000 години, че и по-скоро, никой състезател на политическата сцена не пие водата на истината от една чешма ", означи Петьо Блъсков.

 

Той изрично разграничи митингите във Франция и България. " Те не нямат безусловно нищо общо между тях - употребяват общия термин " цена на горива ", което изрично не е правилно. Протестите във Франция са против решение на държавното управление за нарастване на акциза, а в България - не е ясно против какво. У нас тези цени не бяха образувани от акцизи, а се вършат по цените на тържищата ", разясни журналистът.

 

По мотив последното проучване на " Галъп Интернешънъл ", в което се уточни поддръжка за митингите от 70% от българите, Петьо Блъсков сподели: " Проучването е телефонно, 500 души, прави го безусловно необективно. То е преднамерено направено, с бели конци съшито, съществени учредения за подозрения има, че тази група - " Галъп Интернешънъл ", съветва една сериозна групировка в България. Има софийска мълва, доколкото знам, че обитават дълго на " Позитано ", разкри основният редактор на в. " Труд ".

 

По думите му " тези митинги са неразбория от нищо не значещи послания, неразбираеми хора, а в случай че кажеш, че тези митинги не стават за нищо, тогава ти споделят: " Ти не си с хората ". Кои са тези хора? Протестите ги направиха малките екрани - по този начин се вършат митингите. 20 души затварят " Орлов мост ", дават ги по малкия екран и хората споделят - " Ей! "

 

Какво обръщение запомнихте от митингите, каква система да се смени?! Да ви кажа един сътрудник отпреди 1500 година какво е споделил, формулирайки другите видове политическо ръководство. Колегата Аристотел е предизвестил, че тези типове съществени ръководства се израждат - като демокрацията се изражда към ръководство на тълпата. Хич не желая да става това в България - ръководство на тълпата. На ръба сме към този момент! "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР