Яковлева е дъщеря на прочутия артист Юрий Яковлев (лейтенант Ржевски

...
Яковлева е дъщеря на прочутия артист Юрий Яковлев (лейтенант Ржевски
Коментари Харесай

Актрисата От Московския Сатиричен Театър Альона Яковлева Призна За Брутално Групово Изн*силване!

Яковлева е щерка на фамозния актьор Юрий Яковлев (лейтенант Ржевски от " Хусарска балада " и Иполит от " Ирония на ориста " ). Артистът изоставил щерка си още преди раждането ѝ, като се развел с майка ѝ след шест години брак.

Според Альона татко ѝ е имал връзка с друга жена, когато майка ѝ е била бременна с нея. Сега болката от това изменничество към този момент е притъпена, само че не е изцяло изчезнала, а единствено се е развила в друго качество. Тази смяна е била повлияна и от гибелта на татко ѝ през 2013 година, споделя тя.

Альона Яковлева станала жертва на изн*силване, откакто на млади години неразумно седнала в непозната кола късно вечерта на връщане от зрелище. Шофьорът и приятелят му откарали Альона в непозната къща, където ги чакал трети човек.

Актрисата не изгубила самообладания и стартира да се съблича, питайки: " Е, кой ще е първият? ". След този въпрос един от изнасилвачите се отказал въобще да се опитва. Но това не я избавило от половите гаври и унижението.

Важното обаче е, че съумях да запазя живота си, а да не бъда изхвърлена мъртва в някоя канавка, споделя тя. Изнасилвачите даже я откарали до дома ѝ. Но актрисата била толкоз шокирана от случилото се, че не си спомня номера на колата.

Альона е уверена, че след 50 година животът освен не е приключил, само че става още по-ярък и прочувствен. Преди 4 години тя изживява хубав разказ с 25-годишен юноша, а сега е в " интервал на букети, бонбони и чести срещи с предприемач, само че не толкоз млад като предходния ѝ многообичан ".

Альона е уверена, че няма нищо неоправдателно и неизмеримо една жена да се среща с по-млади от нея мъже, в случай че това носи взаимна наслада.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР