яколко часа след като стана ясно, че Лео Меси е

...
яколко часа след като стана ясно, че Лео Меси е
Коментари Харесай

"Исторически момент", "Лео, остани": Реакциите след съобщението на Меси

яколко часа откакто стана ясно, че Лео Меси е съобщил по формален път на управата на ФК "Барселона " желанието си да напусне преди началото на идващия сезон, възмутени почитатели обсадиха стадиона "Камп Ноу " в символ на митинг, съобщи БГНЕС.

Феновете скандираха през вратите на офиса на клуба „ Лео остани “, а имаше и песни, призоваващи за оставката на президента на клуба Джосеп Мария Бартомеу. Още с идването на първите ентусиасти, полицията се опита да ги разпръсне, само че без необикновен триумф.

Освен почитателите, напрегнат бяха и представители на медиите, които се надяваха, че някой от управата на клуба, събрана в офиса, ще излезе и ще могат да се доберат до някакво пояснение.

Не стопират да валят отзиви и мнения от целия състезателен свят за напускането на Лео. Ел Мундо Депортиво ги разгласява онлайн. Ето единствено някои от тях, като се чака да продължат през целия ден:

Самуел Ето’О разгласява фотография от първите години на Меси в клуба, на която двамата са прегърнати:

on Aug 25, 2020 at 1:58pm PDT

"Уауууу! Още един исторически миг ", написа португалецът Луиш Фиго, някогашен футболист на "Барселона " и "Реал Мадрид ":

Uau!! Otro momento histórico!!!
— Luís Figo (@LuisFigo)

"Респект и възторженостти, Лео! Имаш моята цялостна поддръжка ", написа в Туитър някогашния капитан на Барса Карлес Пуйол. Пръв реагира на туита му с овации Луис Суарес.

Respeto y admiración, Leo. Todo mi apoyo, amigo.
— Carles Puyol (@Carles5puyol)
Бившият президент и сегашен претендент за президент Жоан Лапорта приканва Бартомеу и Борда на шефовете да подадат оставка. "Оставката ви ще даде късмет на Меси да остане в Барса ", написа той:

Bartomeu i la seva Junta han de dimitir immediatament.

Han anat minant la moral de per salvar-se ells del desgavell econòmic i esportiu que han creat.

Si dimitissin encara hi hauria esperança que Messi es quedés al
— Joan Laporta Estruch
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР